Korszerű fűtés - Infrafűtés
Tervezéstől a kivitelezésig.
Fűtőpanelek készítése.

Kedves érdeklődő!                            Megtörtént a baj!

  Ha megtörténik az, amire az ember nem számít, bedöglik a kazán, szivárgás miatt a szolgáltató kikapcsolja a gázszolgáltatást, esetleg a kémény válik életveszélyessé. Ebben az esetben a fűtésrendszert komoly összegért fel kell újítani! Egy korszerű kazán 2-300 ezer forintnál kezdődik, a kémény, ill. a gázcsőrendszer felújítása is százezrekben mérhető, a javítás-szerelésre esetleg heteket kell várni, sok kényemetlenség és költség. Az eredmény pedig, hogy megmarad a rugalmatlanul és gazdaságtalanul vezérelhető, karbantartásigényes hagyományos fűtésrendszer.


  Ha a jövőben meg akar szabadulni az ilyen kockázatoktól, akkor keressen fel minket, és személyre, és ingatlanra szabott ajánlattal tudjuk segíteni problémája pénztárcakímélő és gyors megoldásában.


  Az infra fűtőfilm fűtésrendszer nem igényel kéményt, kiépítendő gáz és vízcsőrendszert, felszerelendő radiátorokat, kazánt. Ezzel szemben a hőmérséklet helyiségenként termosztáttal szabályozható, közvetítő közeg nélküli gyors felfűtést biztosít, nincs CO és mérgezőanyag kibocsátás, nincs tűz és robbanásveszély, nem igényel többé karbantartást! Ez az igazi kényelem és biztonság! Mindezt nagyon kedvező áron, gyors kivitelezéssel tudjuk kínálni!


Kérjen ajánlatot mihamarabb!
Továbbiak a lap tetején található menürendszer segítségével érhetők el.