Korszerű fűtés - Infrafűtés
Tervezéstől a kivitelezésig.
Fűtőpanelek készítése.

 Kedves érdeklődő!      Jó a fűtés, de lehet jobb is!

 

Amennyiben tökéletesen működő fűtésrendszere van, de rengeteg tüzelőanyagot fogyaszt, mert egy termosztát vezérli az egész ház (lakás) fűtésrendszerét, igy a nem használt helyiségeket is állandó magas hőmérsékletre fűti, akkor érdemes elgondolkodni egy olyan helyi fűtési megoldáson, amely csak az éppen használt helyiségeket, területeket fűti. Ez, a falra, mennyezetre szerelt, padlóra helyezett infra fűtőfilm panelekkel, ill. burkolat alá telepitett infrafilm fűtéssel oldható meg. 

A szobatermosztát hőmérsékletét alacsonyra szabályozzuk (17-18 Cfok), és ahol éppen tartózkodunk, ott bekapcsoljuk az infra sugárzó fűtőpanelt, vagy a burkolat alá épített infafűtést, igy megspóroljuk az egész ház (lakás) magas hőmérsékleten tartására fordított többlet energiát. Ez a módszer akkor is kiválóan alkalmazható, amikor a központi fűtést még, vagy már nem kell bekapcsolni, de bizonyos napokon, napszakokon szükség van helyi melegítésre.

 

Amennyiben ez a megoldás elnyerte tetszését, foduljon hozzánk bizalommal, tervezésben és kivitelezésben is sefítségére lehetünk!

 

Kialakítható infra fűtés a hálószobában az ágy fölé függesztve, alá helyezve, vagy a gyerekszoba falára erősítve. A fürdőszoba önáló fűtését is ki lehet alakítani fűthető kilépővel, csempe, tükör alá rögzített fűtőfilmmel, sőt a kád alulról történő fűtését is meg lehet oldani! Infra fűtést ajánlunk olyan helyiségekbe is, ahova nem jut el a központi fűtés, például garázsba, műhelybe, pincébe, stb.

A nappaliba, ill. a dolgozószobába javasoljuk a padlóra helyezhető, mobil lábmelegítő panelt, mely egy állandó felületi 35-39 Cfok hőmérsékletet ad, valamint a falra rögzített fűtőpanelt, melyet esetleg egy képkeretbe, egy kép alá lehet beépíteni, vagy mennyezetre rögzítve, álmennyezetbe építve.

 Az alkalmazások tárháza kifogyhatatlan, a helyi lehetőségek és igények alakítják a végső megoldást.

 Nézze meg az általunk gyártott fűtőpanel kínálatot!

 

 

Továbbiak a lap tetején található menürendszer segítségével érhetők el.